Home

Welcome to your new site.

Welcome to your new site! You can edit this page by clicking on the Edit link. For more information about customizing your site check out http://learn.wordpress.com/

Latest from the Blog

Experiență de mamă

Până să rămân însărcinată nu știam ce înseamnă să port în mine o altă viață. Auzeam des de la alte femei-însărcinate schimbările bruște a comportamentului în timpul sarcini ori micile dureri abdomenale, grețurile, amețelile, nopțile nedormite etc. Toate astea erau străine pentru mine. Când auzeam cum se plâng viitoarele mămici mi se părea că exagereazăContinuă lectura „Experiență de mamă”

Nu furați inocenta copiilor

Sunt câteva personalități care se încăpăținează să impună cu tot adinsul așa zis educația sexuala la grădiniță sub un pretext „copiii trebuie să-și cunoască corpul, ei trebuie sa înceapă viata sexuală cât mai devreme”! Oamenii ăștia care vin cu astfel de idei, oare sunt oameni sau deavolul în persoana? Sa distrugi inocenta copiilor numai pentruContinuă lectura „Nu furați inocenta copiilor”

Educația sexuala în scoli

Văd isteria maximă a unora care doresc cu insistență sau forță, includerea asa zis „educația sexuala” în scoli încă de la grădiniță. De ce atâta tam-tam pentru un subiect care nu ține de școală, ci de obligația părinților?! Aceasta educație se învață acasă. Pentru acest subiect atât de intim și important, cei mai buni profesoriContinuă lectura „Educația sexuala în scoli”

Get new content delivered directly to your inbox.

%d blogeri au apreciat: