Home

Welcome to your new site.

Welcome to your new site! You can edit this page by clicking on the Edit link. For more information about customizing your site check out http://learn.wordpress.com/

Latest from the Blog

Darul de a fii mamă

De șase săptămâni trăiesc cele mai frumoase momente din viata mea. Un mic înger a venit în viata mea și îmi luminează calea. Nimic pe lumea asta nu se compara cu acest sentiment profund, cea de a fi mamă. N-aș fi crezut niciodată cât de mult te poate schimba un bebeluș. Viata mea e altfelContinuă lectura „Darul de a fii mamă”

Între discriminare și rasism

Societatea noastră suferă foarte mult de sindromul „prostiei”. Cum? Foarte simplu. Unii se victimizează pentru ca sunt numiți asa cum sunt după culoarea pielii, alții se victimizează pentru că își aleg să fie un alt gen de ființă decât sunt de la natura mamă, alții vor să li se ofere unele drepturi pe care nuContinuă lectura „Între discriminare și rasism”

Cat de grava este situația?

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=194106208917772&id=100049551815154&sfnsn=mo Cine a inventat virusul și de ce? De ce, acei oameni care au inventat virusul și un vaccin, nu vor sa se vaccineze? Se fac experimente pe țări sărace, să moara copiii, părinții, prietenii din acele tați. Oare vor răspunde vreodată aceste ființe de faptele lor? Are cineva curaj să-i înfrunte? Totuși, mor preaContinuă lectura „Cat de grava este situația?”

Get new content delivered directly to your inbox.

%d blogeri au apreciat: