Dacă este frumos este și bun?!

De multe ori s-a întâmplat sa facem confuzii între ce este frumos, este și bun. Recent am cumpărat o prăjitură care arăta foarte delicios, însă când am gustat din ea, am rămas dezamăgită.

Cu o luna în urma, mi-am comandat de pe internet un aparat foto digital care arăta foarte bine, performant, însă când l-am primit și am vrut sa fac poze am descoperit ca aparatul nu face poze.

Tot de pe internet mi-am comandat câteva rochii care arătau superbe, dar când le-am primit mi-am dat seama că nu sunt ca cele din imagine. Dezamăgire totala.

În luna noiembrie, anul trecut, am comandat o haina groasa, palton care era la reducere. Paltonul arata foarte bine în imagine dar numai cu atât am rămas. Din luna noiembrie și pana azi, nu am primit comanda, chiar dacă am insistat cu mesaje, zilnic.

Odată de ziua mea, un coleg de munca mi-a dăruit un buchet mare de trandafiri. Trandafirii erau foarte frumoși, toate culorile, parfumate, dar erau plin de spini.

O prietena mi-a povestit că era îndrăgostită de un coleg de munca. Bărbatul acela era foarte frumos, toate femeile voiau să le fie partenere. Într-o zi, prietena mea primește o invitație la cina, iar ea, entuziasmata, accepta. Băiatul făcu rezervare la un restaurant foarte scump. Când au ajuns la masă, băiatul ia spus prietenei mele sa comande tot ce-și dorește. Prietena mea a profitat de ocazie. La fel a făcut și băiatul, numai că la finalul cinei, băiatul ia spus fetei să plătească nota pentru că ea a vrut să iasă cu el. Nota a fost nici mai mult nici mai puțin. Cinci luni de munca cu salariul minim pe economie din România.

Din amuzament am amintit doar câteva exemple din acest subiect, dar experiente sunt multe și diferite. Deseori avem impresia ca tot ce este frumos este și bun. Sigur că uratul nu este plăcut și nici bun, cine și-ar dori ceva urat? Și atunci, ce-i de făcut?!

Publicat de Lucia Anisoara

Imi place sa pot fi libera in alegerile mele fara sa fiu presata de cineva din spate. Imi place sa fac ce simt ca este bine pentru mine. imi place sa nu deranjez pe nimeni cu atitudinea mea dar nici sa fiu deranjata. Iubesc viata si libertatea interioara!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: