Când omul distruge!

Ce frumos trebuia să fie pământul la-nceput! Toată creația era la locul său. Totul era foarte bine organizat. Clima își întra în rol la vremea potrivită. Animalele sălbatice stăteau în turma lor la locul lor în sălbăticie. Apoi a venit omul care a descoperit banul și încet-încet a distrus totul. Pentru bani omul mută munții din loc. Oricât de mulți bani ar avea, el nu se va mulțumii niciodată. Niciodată nu vor fi suficienți bani pentru a-și trăi traiul.

În ultimii ani, clima a luat-o razna, dar nu pentru că așa e de la mama natură. Prea multe experimente de dragul științei au produs desastre naturale ucigând mioane de vietăți. Din patru anotimpuri au mai rămas două. Iarna și vara.

Curios e că majoritatea lumii trăiesc în sărăcie în timp ce alții nu se satură de bogăție. Majoritatea bogătașilor fac bani distrugând ceva ce nu le aparține și nu ar avea acest drept, dar cum banii sunt o provocare, nicio lege nu le interzice să se oprească în a distruge planeta, doar banii cumpăra suflete, deschid uși, banii omoară, dacă trebuie.

Omenirea a ajuns la un nivel de criza mondială care nu se mai poate controla. Omul inventează viruși, apoi le răspândește cu multă inteligență pe tot mapamondul, după care inventează și un asa zis ser-vaccin dar care nu folosește la oprirea virusului, dimpotrivă.

Din păcate, oamenii sunt deja bolnavi. Mulți se îmbolnăvesc psihic chiar dacă până la acest virus erau sănătoși mintal. Un alt virus se răspândește acum, un virus al violentei care este consecința manipulării al celora care au creat și gestionat aceasta otravă care este pandemia-covid.

Interesant e ca nimeni nu este tras la răspundere. Nimeni nu este judecat. Nimeni nu va plăti pentru ce am fost nevoiți să suportam și mai suportam încă, dar și pentru zecile sau milioane de vieți pierdute. Pentru toate astea nu va răspunde nimeni. Totul se șterge cu buretele. Iar pământul geme și moare odată cu chiriașii săi.

Omul strică tot și numai repară. Toată nenorocirea vine tot de la oameni.

Trist e că nimeni numai poate opri aceasta înmormântare a lumii, a planetei.

Publicat de Lucia Anisoara

Imi place sa pot fi libera in alegerile mele fara sa fiu presata de cineva din spate. Imi place sa fac ce simt ca este bine pentru mine. imi place sa nu deranjez pe nimeni cu atitudinea mea dar nici sa fiu deranjata. Iubesc viata si libertatea interioara!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: