Ce vremuri trăim?!

Pe unde mergem, pe unde pășim nu auzim altceva decât „trăim vremuri grele” și asa e. Vremurile sunt tulburi însă mereu au fost asa. Timpuri mai bune nu au fost niciodată. Oamenii au avut grija să fie asa. Diferența e că nu mereu a existat tehnologia care să promoveze toată mizeria de azi.

Adevărul este că toată această promovare a negativismul ne îmbolnăvește pe toți și uitam că pe pământ nu există numai răul, binele este mult mai prezent dar nu este promovat. Mulți consideră că este extraordinar dacă răul iese mai în evidență însă nu e corect din punct de vedere uman.

Mulți oameni cad în depresie din motive bine cunoscute deja. Răul din lume. Unii își pun capăt zilor crezând că numai asa vor rezolva problema râului. Această decizie finală este greșită. Nu există niciun rău în lume care să nu poată fi schimbat în bine. Speranța nu trebuie îngropată sau negată. Speranța este un bine, un stâlp de care avem nevoie să ne rezemam. Curajul este forță vieții. Iubirea e cheia care deschide mii de porti și uși. Blândețea și răbdarea trec peste orice obstacol. Pacea este hrana sufletului, liniștea de care orice ființă umană are nevoie.

Dacă scăpăm de orgoliu, de egoism, de Eu-l din noi, binele va fi mult mai vizibil, timpurile ar fi mult mai ușoare, viata fiecăruia din noi, a oamenilor ar da roade bogate în virtuți. Din păcate sunt destui care împiedică pacea, armonia și liniștea să existe pe pământ, motiv pentru care mulți cred că sfârșitul este aproape.

Cândva poate ne vom trezi din egoism și ne vom fi mai conștienți că nu suntem singuri în lume, suntem mulți și nu avem dreptul să distrugem viața noastră mai puțin a altora.

Atâta timp cât soarele strălucește pe cer și nu ignoră pe nimeni este un semn că binele este mai puternic iar răul poate fi învins. Vremurile se schimbă, avem încă șansa să trăim mai bine dacă punem binele în față.

Să fie bine pe pământ!

Publicat de Lucia Anisoara

Imi place sa pot fi libera in alegerile mele fara sa fiu presata de cineva din spate. Imi place sa fac ce simt ca este bine pentru mine. imi place sa nu deranjez pe nimeni cu atitudinea mea dar nici sa fiu deranjata. Iubesc viata si libertatea interioara!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: