Corupția

Corupția ca și prostituția cele mai vechi meserii din lume, atâta timp cât sunt frecventate, nu vor dispărea niciodată.

Peste tot în lume corupția e vizibilă, dar mai vizibilă și mai obișnuit ca în țările fost comuniste, cum e și în România nu e nicăieri.

Adevărul e că în România corupția este la ea acasă și asta pentru că românii sunt cei care încurajează corupția. Ei se revoltă dar tot ei sunt și cei care nu vor să se îndepărteze de aceste obiceiuri murdare. Schimbarea nu poate fi de sus dacă cei de jos susțin corupția. Cei de jos acceptă apoi la unele situații se revoltă.

Dacă vrem să scăpăm de acest cancer ar fi bine să luptăm cu toții pentru îndepărtarea ei. Corupția poate fi stârpit numai dacă vrem cu adevărat să scăpăm de ea. Din câte se vede în frumoasa noastră tărisoară, corupția va mai domnii pentru încă mulți ani, poate pentru totdeauna, din păcate.

Publicat de Lucia Anisoara

Imi place sa pot fi libera in alegerile mele fara sa fiu presata de cineva din spate. Imi place sa fac ce simt ca este bine pentru mine. imi place sa nu deranjez pe nimeni cu atitudinea mea dar nici sa fiu deranjata. Iubesc viata si libertatea interioara!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: