Numai sunt locuri

De multe săptămâni și zile, văd la știri informații despre bolnavii infectați cu acest virus monstruos. Curios e că pe zi ce trece sunt tot mai mulți care se îmbolnăvesc și ajung la spital. Trist e că la spitale, locurile sunt extrem de limitate.

În România este o tradiție. Dacă ceva nu merge bine, cineva întotdeauna este vinovat. Cine?! Președintele țării.

Trăiesc printre noi unii inconștienți, ei nu cred în existența acestui virus și îi influențează și pe alții să nu creadă, motiv pentru care mulți ies din casă fără prudență. Riscul de îmbolnăvire este mare și atunci când suntem atenți să purtăm mască, dar fără mască sau alte precauții e și mai periculos. Pentru cei care nu cred ar fi frumos să-și păstreze opiniile legat de acest virus. Cazuri de îmbolnăviri sunt prea mari. Și nu e vina președintelui României, nici a medicilor, dar e vina tuturor acelora care sunt împotriva regulilor de protecție. Sigur este adevărat că toți ne-am săturat să purtam mască mai ales că este incomod, respirăm greu, dar asta nu ar trebui să ne împiedice să fim mai prudenți și mai atenți cu noi, dar și cu cei din jur, fără să mai căutăm alți responsabil, când noi suntem iresponsabili. Este evident, acest virus este foarte puternic. Atunci când a fost creat, inventatorul l-a făcut foarte rezistent, atât de rezistent încât nu vom ști niciodată când se va termina acestă pandemie.

Am putea ajuta puțin la oprirea virusului cu ajutorul bunului-simț, cu responsabilitatea noastră, cu atenția noastră nu cu ipocrizie sau încăpăținare

Publicat de Lucia Anisoara

Imi place sa pot fi libera in alegerile mele fara sa fiu presata de cineva din spate. Imi place sa fac ce simt ca este bine pentru mine. imi place sa nu deranjez pe nimeni cu atitudinea mea dar nici sa fiu deranjata. Iubesc viata si libertatea interioara!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: