Accidente

În lume în fiecare zi se petrec mii de accidente fie de mașini, fie de altă natură. Însă când unele accidente sunt cele de mașini, avem multe de comentat. Mii de vieți nevinovate se pierd în aceste evenimente dureroase.

S-a întâmplat în nenumărate cazuri când teribilismul a făcut multe victime. Nerespectarea regulamentului, neatenția, graba sau alte cauze au dus și duc la finalul călătoriei pentru mulți șoferi și nu numai.

Vedem la știri zilnic astfel de evenimente. Uneori aceste știri ne afectează mult dar încă nu am învățat sa conducem cu atenție. Nu am învățat să dăm prioritate pentru că ne grăbim. Trebuie să facem demonstrații la viteza mașinii că doar de aia am dat mii de euro pe ea. Lumea trebuie să știe că avem mașină scumpă și puternică, iar deseori se întâmplă ca demonstrația să se termine la spital sau morgă.

Viața oricărui om este de mare preț. O mașină ne putem achiziționa dar viata unei persoane dragi, niciodată. Este trist că încă nu am învățat această lecție.

„Nu circula mai repede ca îngerul tău păzitor, el nu poate ține volanul când tu conduci ca dracul”. (Phil Bosmans)

Publicat de Lucia Anisoara

Imi place sa pot fi libera in alegerile mele fara sa fiu presata de cineva din spate. Imi place sa fac ce simt ca este bine pentru mine. imi place sa nu deranjez pe nimeni cu atitudinea mea dar nici sa fiu deranjata. Iubesc viata si libertatea interioara!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: