Spre fericire

Cineva a zis odata:” nu exista un lift spre fericire, trebuie sa urci scările”.

Pentru iubitorii de munte expresia de mai sus i se potrivește cel mai bine. După ce au escaladat cel mai înalt vârf de munte, trăiesc cele mai frumoase sentimente. Entuziasm, fericire, liniște, pace. Nu există un sentiment mai înălțător după, ca atunci când ai cucerit un vârf de munte. Am avut această experiență și a fost extraordinar. Nu sunt cuvinte pentru a descrie sentimentul după ce ajungi la vârf de munte.

În viata de zi cu zi, este la fel. După multe încercări, greutăți pe care dacă suntem suficienți de curajoși să le depășim, ajungem la scopul după care am tânjit cu atâta speranță. Fericirea. Fiecare treaptă a vieții urcă spre culmile entuziasmului care este fericirea.

Sigur că suntem de acord, nu pentru toată lumea fericirea este la fel. Pentru unii, fericirea este în muzica, pentru alții în fodbalul, alții în pescuit și tot așa. Dar pentru a fi un muzician bun sau fodbalist ori pescar este nevoie de multa munca, de mult efort care de multe ori, pot fi dezamăgitor și greu de atins.

Deseori fericirea pentru unii e atunci când au câștigat la lotto. Banii umpla acel gol rămas după multe încercări de a se îmbogății. Alteori, pentru alții, fericirea este în lucruri simple, razele soarelui, un zâmbet, o îmbrățișare etc.

Pentru unii și alții fericirea e diferita.

Cu siguranță că mulți au avut deja parte de zile fericite, alții care încă nu au trăit încă, urmează. Depinde de fiecare ce așteaptă de la viață și cum o trăiește.

Viața merită trăită din plin, doar atunci sentimentul de fericire e atinsă.

Publicat de Lucia Anisoara

Imi place sa pot fi libera in alegerile mele fara sa fiu presata de cineva din spate. Imi place sa fac ce simt ca este bine pentru mine. imi place sa nu deranjez pe nimeni cu atitudinea mea dar nici sa fiu deranjata. Iubesc viata si libertatea interioara!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: