Prizonieri în libertate

Ce s-a ales cu libertatea noastră?

Numai avem dreptul la alegeri libere, alții aleg pentru noi cum sa trăim, ce reguli sa respectam cu strictețe, unde sa mergem, unde sa trăim, ce sa mâncăm, cum sa ne îmbrăcăm, ce sa spunem, ce sa nu spunem, suntem obligați sa acceptam tot ce este anormal, incorect ca și cum ar fi normal și corect chiar dacă nu sunt. Spunem ca suntem în secolul civilizației dar de fapt suntem în secolul sclaviei, a manipulării și a șantajului. Când toate acestea domnesc în lume, pe tot mapamondul, numai putem spune ca trăim în libertate. Suntem încătușați și izolați în greșelile grave a unora care suferă după putere. Numai trăim cum am vrea sa trăim, dar trăim cum suntem forțați sa trăim. Practic nu prea mai avem drepturi. Este atât de evident ca ni se fura libertatea și alegerile. Trăim un război care nu ne aparține noua a celor mici, dar este un război al celor care nu se mai satura de putere, de bani, de manipulare etc. Tris e ca noi nu avem forță necesară de-a învinge.

Suntem pe drumul pierzării, a distrugerii. Când se vor trezi cei mari, totul va fi trist. Nu ca mai fi soare, nu vor mai fi flori. Nu vor mai fi oameni pe pământ. Suntem deja încătușați, prizonieri pe cale de dispariție.

Sa ne bucuram de soare cât mai putem e singura speranța a umanității.

Publicat de Lucia Anisoara

Imi place sa pot fi libera in alegerile mele fara sa fiu presata de cineva din spate. Imi place sa fac ce simt ca este bine pentru mine. imi place sa nu deranjez pe nimeni cu atitudinea mea dar nici sa fiu deranjata. Iubesc viata si libertatea interioara!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: