Nu furați inocenta copiilor

Sunt câteva personalități care se încăpăținează să impună cu tot adinsul așa zis educația sexuala la grădiniță sub un pretext „copiii trebuie să-și cunoască corpul, ei trebuie sa înceapă viata sexuală cât mai devreme”! Oamenii ăștia care vin cu astfel de idei, oare sunt oameni sau deavolul în persoana? Sa distrugi inocenta copiilor numai pentru propria ta plăcere este de-a dreptul inacceptabil. Unii s-au saturat sa facă sex, ba, femei cu femei, ba, bărbați cu bărbați, ba, cu animale, ba singuri etc. și acum vor să pună mâna pe copii.

Ma întreb, dacă reușesc să pună mâna pe copii, se vor sătura și de ei la un momendat, oare ce idei sexuale bolnave or sa le mai vina?

Sper ca în România să avem și personalități cu minți mai înțelepte și să interzică astfel de idei mizerabile, cu tot feluri de pretexte, sub diferite măști.

Lăsați copiii sa crească în inocenta lor. Au dreptul la copilăria frumoasă fără aceste aberații bolnanave și egoiste. Ei au dreptul la copilăria pe care am avut-o cu toții, departe de aceste idei. Când vor creste, vor alege ei ce sa facă, cum să facă cu viata lor fără aceste intervenții mizerabile.

Lăsați copii în pace!

Publicat de Lucia Anisoara

Imi place sa pot fi libera in alegerile mele fara sa fiu presata de cineva din spate. Imi place sa fac ce simt ca este bine pentru mine. imi place sa nu deranjez pe nimeni cu atitudinea mea dar nici sa fiu deranjata. Iubesc viata si libertatea interioara!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: