Căutarea adevărului

Ce este omul? O întrebare filosofică pusă de zeci de ani de mari filosofi, la care, după opinia mea, mai avem de căutat, de cercetat pentru că omul este atât de schimbător încât nu ești niciodată convins că ai găsit adevărul.

De ce se schimbă atitudinea omului? De ce omul nu rămâne mereu bun? De accepta omul corupția și face legământ pe viață cu ea? De ce omul iubește mai mult distrugerea umana, naturală, distrugerea a ce e frumos, sănătos etc. De ce omul a devenit atât de vulgar? De ce normalitatea e călcată în picioare de om? De ce omul iubește ura? De ce omul construiește arme chimice care distrug? De ce omul râneste alt om? De ce omul distruge creația, pământul și tot ce este în univers? De ce omul nu se mulțumește cu ceea ce are? Când se va opri omul din așa zis cercetare și va începe sa trăiască, sa descopere valoarea vieții, pentru ceea ce este în adevăr? Va cauta omul să iubească? Va cauta omul adevăratul sens al vieții? Va fii oare vreodată omul fericit și mulțumit?

Publicat de Lucia Anisoara

Imi place sa pot fi libera in alegerile mele fara sa fiu presata de cineva din spate. Imi place sa fac ce simt ca este bine pentru mine. imi place sa nu deranjez pe nimeni cu atitudinea mea dar nici sa fiu deranjata. Iubesc viata si libertatea interioara!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: