De ce se schimba omul?

Societatea noastră ne oferă mari schimbări dar nu mereu în beneficiul omenirii. Schimbări se fac în politica, în justiție, în învățământ etc. dar nu mereu ne este de ajutor. Schimbarea tot oamenii o fac, însă fără sa se gândească la consecințele grave. Unii nici măcar nu-și asuma răspunderea pentru unele schimbări majore și grave pe care le fac fără cap.

Sunt personalități în politica care impun unele reguli absurde și altori țări, la fel fără sa se gândească la consecințe majore. Aceste personalități pretind ca au drepturi asupra lumii întregi când afirma” dacă nu faci cum îți spun, nu-ți mai dau bani”. Bineînțeles se știe ca unele tari bogate au influente mari asupra țărilor sărace și îi pot manipula după pofta inimii. Recent o doamna din politica externa, foarte crizata și isterica, afirma că va tăia finanțarea către unele tari dacă nu aprobă sau nu le ridica în slăvi pe unii dintre acei oameni care n-au treaba cu normalitatea. Așadar, suntem obligați sa călcăm în picioare tot ce este normal și corect pentru ceva absurd, incorect, demențial sau mai bine zis, boala oamenilor psihici. Umanitatea repeta istoria distrugeri sau auto-distrugerii a demnității, a bunului-simț, a normalității, iar la urma nimeni nu-și mai recunoaște vina. Nimeni numai este responsabil pentru aceasta distrugere.

Cat de mult s-a dezumanizat omul. Cat de mult s-a schimbat în rău. Dar ce este și mai inuman, șantajul ” dacă nu faci ce îți ordon, nu vei mai primi bani”. Multe țări cedează de frică. Pentru a câta oară, banul face din om sclav?! Banul este slăbiciunea omului. Pentru un ban, omul se face cârpă de șters pe jos.

Va fi vreodată dreptate în lume?

Publicat de Lucia Anisoara

Imi place sa pot fi libera in alegerile mele fara sa fiu presata de cineva din spate. Imi place sa fac ce simt ca este bine pentru mine. imi place sa nu deranjez pe nimeni cu atitudinea mea dar nici sa fiu deranjata. Iubesc viata si libertatea interioara!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: