Avorturile

Am urmărit de-a lungul timpului câteva personalități care apar la TV dar au și pagini pe diferite site-uri revoltându-se pe activiștii anti-avort. Aceste personaje isterice din punctul meu de vedere, susțin avortul ca un drept de alegere a fiecărei femei. „femeia e stăpână pe uterul ei”, după cum afirmă aceste individe. Multe dintre aceste susținătoare pro-avort fac avort de câte ori au rămas însărcinate, iar după câțiva ani își doresc copii dar numai pot rămâne însărcinate. Apelează la toate metodele posibile pentru a face un copil dar se întâmplă în multe cazuri când aceste femei numai pot fi mame, și e foarte trist. Trist pentru că trăiesc cu aceasta impresie ca sunt stăpâne pe corpul lor. Cineva care e stăpân poate face orice pentru rezolvarea problemelor ori în cazul unei sarcini multe nu se pot rezorva.

Am ascultat mărturia unei femei care în tinerețe făcuse multe avorturi iar după un timp și-a dorit mult un copil dar medicii îi spusese ca nu va fi niciodată însărcinată pentru că făcuse prea multe avorturi. Femeie era revoltată. Banii ei n-o ajutau să-și îndeplinească această dorință. Întrebarea ar fi: cum mai ești stăpâna pe corpul tău? După 10 avorturi vrei sa rămâi însărcinată dar numai este posibil?

Din păcate multe femei dar și bărbații nu conștientizează ca avortul are riscurile sale, dincolo că ucizi o mica ființă vie în corpul tău. Din egoism furi o viata fără nicio apărare, apoi după un anumit timp, vrei sa fii părinte, sa dai naștere unui copil, dar nu se mai poate face nimic în aceasta privința.

Oare când ne vom trezi la adevăr, la adevărata iubire de sine dar și la natura noastră umană pentru ce am fost creați și pentru ce existam?!

Publicat de Lucia Anisoara

Imi place sa pot fi libera in alegerile mele fara sa fiu presata de cineva din spate. Imi place sa fac ce simt ca este bine pentru mine. imi place sa nu deranjez pe nimeni cu atitudinea mea dar nici sa fiu deranjata. Iubesc viata si libertatea interioara!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: