Copiii și copilăria

Cine nu și-ar dori sa rămână veșnic copil!?! Anii copilăriei este cea mai frumoasă parte a vieții fiecăruia dintre noi. Bine, cel puțin asa ar fi corect sa fie.

Când stam în preajma unui copil primim de la el foarte multă energie pozitivă, de la privirea, zâmbetul, gesturile lui, dar nu numai și cuvintele pe care copiii spun ne cuceresc. Deseori ei ne învață să fim oameni. Cu toată inocenta lor, copii sunt o comoară și lecție de viață. Ei încă de bebeluși se abandonează în brațele părinților și se lasă iubiți dar și iubesc cu atâta gingășie încât ți se face rușine de dragostea pe care copilul din bratele tău îți transmite. Și toată copilăria este așa.

Noi adulții spunem ca le știm pe toate dar nu e asa. Copiii ne învață adevărată lecție de viata, acea de a fi oameni. Ei ne învață să iubim în adevăr. Ei ne da curajul de a înfrunta greutățile vieții și sa zâmbim atunci când vremurile zilnice ne da bătăi de cap.

Ce noroc că în existenta noastră întâlnim copii ori avem copii.

Dar ce bine dacă în sufletul nostru reușim sa fim copii.

Publicat de Lucia Anisoara

Imi place sa pot fi libera in alegerile mele fara sa fiu presata de cineva din spate. Imi place sa fac ce simt ca este bine pentru mine. imi place sa nu deranjez pe nimeni cu atitudinea mea dar nici sa fiu deranjata. Iubesc viata si libertatea interioara!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: