Vremuri noi

Citesc unele comentarii din presă, la capitolul, virusul-covid, care ne băntuie de ceva timp și rămân surprinsă de ceea ce citesc. Mulți oamenii nu cred în acest virus doar pentru că nu este vizibil. Dar oare este vreun virus vizibil? Putem vedea cu ochi liberi cum arată un virus?

Adevărul este că suntem cam bombardați de veștile teribile despre acestă pandemie.

Mai avem mult de suportat?

Mă întreb totuși, ce este mai stresant?! Virusul în sine sau știrile din presă ori comentariile răutăcioase ale unora care nu cred de existența virusului?

Să ne gândim puțin. Unii zic că totul este o încenare și că cei care au murit în aceste luni, familiile lor au primit bani de la X,Y ( cine o fi, nu se știe), ca să declare decesul celui trecut în altă viață, ca fiind ucis de covid. Ei bine. Să spunem că 1, 2 sau 1000 de persoane pot fii cumpărate să facă astfel de afirmații mai ales într-o țară coruptă cum e frumoasa noastră Românie totul e posibil, dar cine ar fi atât de prost să dea unor anumiți oameni atâțea bani numai să declare o minciună? Până la urmă, cine are de dat mii sau milioane de euro sau dolari sau etc. pentru o falsă declarație? Virusul e pe toată planeta. Mă întreb, oare cine este plătit să spună aberații, familiile celor decedați ca fiind uciși de covid ori cei care comentează că nu există acest virus și astfel lumea e dusă în eroare? Numai știm ce e bine să credem și ce nu. Vremurile în care trăim sunt critice pentru unii, pentru alții o distracție în timp ce se amuză de cei care își pierd viața de pe urma infectării cu acest covid.

Ce fel de vremuri mai trăim?!

Să avem grijă de noi!

Publicat de Lucia Anisoara

Imi place sa pot fi libera in alegerile mele fara sa fiu presata de cineva din spate. Imi place sa fac ce simt ca este bine pentru mine. imi place sa nu deranjez pe nimeni cu atitudinea mea dar nici sa fiu deranjata. Iubesc viata si libertatea interioara!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: